Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO NOVU PRODAVNICU U NIŠU
NAZAD
 

Telenor otvorio novu prodavnicu u Nišu

Novi koncept kupovine omogućava korisnicima da isprobaju, dodirnu, čuju i vide sve Telenorove usluge i telefone na jednom mestu
Niš, 1. oktobar 2007. - Telenor je otvorio novu prodavnicu u Nišu u Ulici Obrenovića BB, uređenu po konceptu koji ova kompanija uspešno primenjuje u svim zemljama u kojima posluje.

Ova prodavnica deo je lanca od 40 prodajnih objekata koje kompanija otvara širom Srbije, od kojih je do sada 25 redizajnirano prema konceptu interaktivne kupovine. U novim prodavnicama korisnici mogu sve telefone da uzmu u ruku, osete koliko su teški i probaju tastaturu i funkcije.
Novi koncept pored novih sadržaja i izgleda prodajnog prostora, podrazumeva i nov način komunikacije sa korisnicima. Osnovna namera je da se Telenorove usluge predstave jasno i razumljivo i sasvim neupućenom korisniku, i da mu se da savet o tome kako da za svoj novac dobije najbolju vrednost.
Svaka prodavnica ima pult na kome su izloženi tzv. živi telefoni, odnosno modeli sa SIM karticom i baterijom, što omogućava da se korisniku prikažu sve karakteristike određenog aparata. Takođe, u svakoj prodavnici izloženi su i modeli koje Telenor preporučuje za taj mesec i o čijim se karakteristikama korisnici detaljno mogu raspitati na licu mesta.
 
 
Gosti sa nestrpljenjem očekuju kantautora Vladu Georgieva da im potpiše CD.
 
Svim postpejd pretplatnicima koji uz tarifni paket u novoj prodavnici kupe i telefon Telenor poklanja 1000 dinara bonusa koji se može iskoristiti u periodu od mesec dana od otvaranja, tačnije od 1. oktobra do 1. novembra. 

Prvih 50 korisnika koji od otvaranja prodavnice kupe bilo koji pripejd, postpejd paket ili telefonski aparat uz postojeći postpejd paket Telenor nagrađuje poklonima.
 
Otvaranju prodavnice u Nišu prisustvovali su i Šeštin Tulin, direktorka ljudskih resursa Telenora, Kristofer Laska, direktor korporativenih poslova, i muzičar Vlado Georgiev, koji je posetiocima potpisivao svoj novi maksi singl 'Do svitanja'. "Saradnjom sa Telenorom, koja je na obostrano zadovoljstvo započeta u junu ove godine velikim koncertom u Beogradu, želeo sam svojoj publici da ponudim nešto više. Verujem da to činimo i danas, otvaranjem ove prodavnice u Nišu. Naše partnerstvo pokazuje da zajedničke vrednosti zaista spajaju ljude i da mogu stvari uciniti drugačijim," rekao je ovom prilikom Georgijev. 
Radno vreme prodavnice od ponedeljka do subote je od 08:00 do 20:00 h. Nedeljom je zatvorena.