Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO NOVU PRODAVNICU U KRALJEVU
NAZAD
 

Telenor otvorio novu prodavnicu u Kraljevu

Korisnici mogu da isprobaju, dodirnu, čuju i vide sve Telenorove usluge i telefone na jednom mestu
Kraljevo, 3. oktobar 2007. - Telenor je otvorio novu prodavnicu u Kraljevu na adresi Omladinska 10, a stara na adresi Trg srpskih ratnika 28 biće zatvorena. Nova prodavnica je uređena po konceptu koji ova kompanija uspešno primenjuje u svim zemljama u kojima posluje.

Ova prodavnica deo je lanca od 40 prodajnih objekata koje kompanija otvara širom Srbije. U novim prodavnicama korisnici mogu sve telefone da uzmu u ruku, osete koliko su teški i probaju tastaturu i funkcije.
Novi koncept pored novih sadržaja i izgleda prodajnog prostora, podrazumeva i nov način komunikacije sa korisnicima. Osnovna namera je da se Telenorove usluge predstave jasno i razumljivo i sasvim neupućenom korisniku, i da mu se da savet o tome kako da za svoj novac dobije najbolju vrednost.
 
 
Svaka prodavnica ima pult na kome su izloženi tzv. živi telefoni, odnosno modeli sa SIM karticom i baterijom, što omogućava da se korisniku prikažu sve karakteristike određenog aparata. Takođe, u svakoj prodavnici izloženi su i modeli koje Telenor preporučuje za taj mesec i o čijim se karakteristikama korisnici detaljno mogu raspitati na licu mesta.
Svim postpejd pretplatnicima koji uz tarifni paket u novoj prodavnici kupe i telefon Telenor poklanja 1000 dinara bonusa koji se može iskoristiti u periodu od mesec dana od otvaranja, tačnije od 3. oktobra do 3. novembra .
Radno vreme prodavnice od ponedeljka do subote je od 08:00 do 20:00 h. Nedeljom je zatvorena.