Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO INTERNET PARK U PREŠEVU
NAZAD
 

Telenor otvorio internet park u Preševu

30. jun 2014 – Prostor ispred Doma kulture Abdula Krasnića od sada će imati  besplatan internet, koji će posetioci svih kulturnih manifestacija Grada Preševa moći da koriste, zahvaljujući saradnji sa kompanijom Telenor.
 
Uvođenjem besplatnog interneta, stanovnici Opštine Preševo mogu da uživaju i besplatno surfuju na otvorenom sa svojih telefona, tableta i računara ili čitaju elektronsku poštu, komuniciraju, informišu se i zabavljaju.


„Naše kulturne manifestacije dobiće potpuno drugu dimenziju prilikom okupljanja, jer će zahvaljujući besplatnom internetu ispred Doma kulture Abdula Krasnići boraviti veliki broj naših sugrađana, ali i gostiju i posetilaca. Drago nam je što smo se, zahvaljujući saradnji sa Telenorom, pridružili ostalim gradovima koji imaju besplatan internet i što ćemo na taj način pospešiti informatičku pismenost naših sugrađana“, rekao je Ragmi Mustafa, predsednik Opštine Preševo.
 
Telenor još od 2008. širom Srbije otvora internet parkove sa željom da internet učini lako dostupan što većem broju građana.