Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO INTERNET PARK U NIŠU
NAZAD
 

Telenor otvorio Internet park u Nišu

Besplatan Telenor Internet u Parku Svetog Save
23. jun 2009. – Park Svetog Save u Nišu danas je dobio besplatan Telenor Internet. Građani Niša će narednih meseci moći besplatno da pretražuju Internet stranice sedeći u prirodi. Ovaj park četvrti je u našoj zemlji koji je ove godine dobio besplatan Telenor Internet, a prethodili su mu park kod Vukovog spomenika u Beogradu, Dunavski park u Novom Sadu i Veliki park u Kragujevcu.
 
 
Telenor u Srbiji, sprovođenjem projekta Internet parkovi, doprinosi da se i naša zemlja ubrzano priključi grupi razvijenih zemalja, jer upravo dostupnost Interneta i informatička pismenost već godinama na najbolji način odražavaju razvijenost jednog društva. Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za sve Internet parkove pojedinačno, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.
 
„Sjajne reakcije građana prošle godine i veliki broj poseta parku podstakle su nas da ponovo dođemo u Niš. Otvaranjem parkova širom Srbije želimo da omogućimo besplatan pristup Internetu što većem broju građana. Telenorov 3G signal danas stiže do gotovo 45 odsto stanovnika Srbije u više od 200 gradova i manjih mesta“, kaže povodom otvaranja parka Goran Stupar, medijski koordinator kompanije Telenor.

Srbija je u junu prošle godine dobila svoj prvi Internet park u istoriji, u Studentskom parku u Beogradu. Park Vojvode Bojovića u Nišu bio je prvi Internet park koji je Telenor otvorio u tom gradu prošle godine.

Koncept Internet parkova postoji već godinama u mnogim gradovima širom sveta, a zahvaljujući Telenor Internetu približen je i građanima Srbije, drugu godinu za redom.