Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO INTERNET PARK U KRAGUJEVCU
NAZAD
 

Telenor otvorio Internet park u Kragujevcu

19. jun 2009 – Posle parka kod Vukovog spomenika u Beogradu i Dunavskog parka u Novom Sadu, Veliki park u Kragujevcu, treći je u našoj zemlji koji je ove godine dobio besplatan Telenor Internet. Građani Kragujevca će narednih meseci moći da, sedeći u prirodi, besplatno pretražuju Internet stranice.
 
 
Telenor u Srbiji sprovođenjem projekta Internet parkovi doprinosi da se i naša zemlja ubrzano priključi grupi razvijenih zemalja, jer upravo dostupnost Interneta i informatička pismenost već godinama na najbolji način odražavaju razvijenost jednog društva. Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za sve Internet parkove pojedinačno, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.

„Projekat Telenor Internet u parkovima omogućava građanima Kragujevca da se osećaju kao i u svakoj drugoj svetskoj metropoli i u realnom vremenu informišu o dešavanjima u zemlji i svetu, a svim posetiocima da na najbrži način saznaju sve o gradu u kome borave“, izjavio je prilikom otvaranja Goran Stupar, medijski koordinator kompanije Telenor.

Koncept Internet parkova postoji već godinama u mnogim gradovima širom sveta, a zahvaljujući Telenor Internetu i građani Srbije drugu godinu za redom, mogu da budu bliže svetu, kao i jedni drugima.

Srbija je u junu prošle godine dobila svoj prvi Internet park u istoriji. Telenorov 3G signal,  obezbeđuje brz Internet, koji danas stiže do gotovo 45 odsto stanovnika Srbije u više od 200 gradova i manjih mesta.