Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR - NAJBOLJI POSLODAVAC U SRBIJI
NAZAD
 

Telenor - najbolji poslodavac u Srbiji

15. april 2014 – Kompanija Telenor proglašena je najboljim poslodavcem u Srbiji u kategoriji velikih preduzeća na osnovu referentnog istraživanja kompanije Infostud. Telenor je osvojio i priznanje za najbolje plasirano veliko preduzeće u kategoriji korporativnih komunikacija. 
 
„Dobiti nagradu za najboljeg poslodavca izuzetna je čast za našu kompaniju. Telenor posluje na tržištu Srbije već gotovo osam godina i za to vreme, zajedno sa našim zaposlenima, uspeli smo da izgradimo jednu inovativnu, motivisanu i drugačiju kompaniju. Srećni smo što je Telenorov način rada, koji nam daje jasne smernice kako da se ophodimo u svakodnevnom radu i motivišemo zaposlene da zajednički stvaramo uspeh naše kompanije, naišao na pravi odziv. Ovo je još jedna potvrda da je Telenor odlično mesto za rad i dodatni motiv da našu kompaniju učinimo još boljim poslodavcem“, rekla je Sandra Štajner, izvršna direktorka ljudskih resursa i korporativnih komunikacija.
 
 
U istraživanju, zasnovanom na anonimnoj anketi u kojoj su zaposleni ocenjivali svoje poslodavce, učestvovalo je 47 kompanija u kojima radi više od 13.700 zaposlenih. Između ostalog, istraživanjem se utvrđuje koliko su zaposleni zadovoljni svojim poslodavcima, koje su jake strane poslodavaca i gde postoji prostor za unapređenje. 
 
Anketa sadrži pitanja koja se odnose na utvrđivanje strukture uzorka (pol, starost, ukupan radni staž, radni staž u preduzeću, školska sprema, sektor, rukovodilac/izvršilac) kao i 80 iskaza koji se mogu razvrstati u sedam kategorija: korporativna komunikacija, radni uslovi organizacija rada, razvojne mogućnosti, međuljudski odnosi, lojalnost zaposlenih i zadovoljstvo radnim mestom. 
 
 
Telenor najbolji poslodavac u Srbiji: Stefan Salom, direktor Infostuda, i Ivana Trifunović, direktorka ljudskih resursa.