Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR NAGRAĐUJE 100 AUTORA NAJLEPŠIH NOVOGODIŠNJIH FOTOGRAFIJA UDVOJE
NAZAD
 

Telenor nagrađuje 100 autora najlepših novogodišnjih fotografija udvoje

Facebook konkurs „Osvoji besplatne razgovore sa omiljenom osobom“

26. decembar 2013 – Najlepših 100 novogodišnjih fotografija udvoje biće nagrađeno na konkursu „Osvoji besplatne razgovore sa omiljenom osobom“. Besplatne razgovore tokom cele godine dobiće 50 postpejd učesnika, a 50 učesnika vlasnika pripejd brojeva dobiće aktivaciju usluge „Omiljeni broj“ na 30 dana.

Potrebno je da svi zainteresovani Telenorovi korisnici tokom proslave novogodišnjih praznika fotografišu sebe u novogodišnjoj atmosferi i u društvu svoje omiljene osobe sa kojom bi želeli da besplatno razgovaraju. Ovu fotografiju sa obaveznim pratećim opisom zatim treba da postave na Telenorovu Facebook stranu tako da bude javno vidljiva. Nakon toga, u vidu privatne poruke učesnici treba da dostave ime, prezime i broj mobilnog telefona na koji žele da se uruči nagrada.

Fotografije se šalju od 31. decembra 2013. u 18 časova do 3. januara 2014. u 23:59 časova. Učesnici mogu poslati samo jednu fotografiju na kojoj se nalaze samo dve osobe, ni manje ni više od tog broja.

Ponuda „Besplatno za dvoje“ i „Omiljeni broj“ deo su Telenorove praznične ponude. U okviru ove ponude svi koji kupe telefon do kraja januara 2014. mogu odabrati omiljeni broj sa kojim će besplatno razgovarati tokom cele naredne godine, a uz to će dobiti i vaučer u vrednosti od čak 10.000 dinara popusta na nov telefon koji mogu pokloniti dragoj osobi. Pripejd korisnici koji kupe novu pripejd karticu mogu razgovarati 30 dana besplatno sa svojim omiljenim brojem.

Propozicije konkursa možete pogledati ovde.
 
 
Kontakt za novinare: