Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA „TELENOR MUZIKA BEZ LIMITA“ I BEOVIZIJA 2009 - TELENOROVI KORISNICI PRVI DO SVIH PESAMA SA FESTIVALA
NAZAD
 

„Telenor muzika bez limita“ i Beovizija 2009 - Telenorovi korisnici prvi do svih pesama sa festivala

6. mart 2009 Od danas će biti dostupni ril tonovi svih pesama sa Beovizije 2009, a od 8. marta i cele pesme samo Telenorovim korisnicima u okviru usluge „Telenor muzika bez limita“.
Na WAP portalu u okviru Telenor muzike i opcije „Bez limita“ korisnici mogu neograničeno da preuzimaju ril tonove svih pesama koje su kandidovane za polufinalno veče. Na istom mestu odmah nakon polufinalne večeri samo Telenorovi korisnici moći će da preuzimaju i cele pesme sa festivala pre objavljivanja CD izdanja.

Aktiviranjem usluge „Telenor muzika bez limita“ korisnici na mesec dana dobijaju neograničen pristup najvećoj legalnoj muzičkoj bazi na Balkanu, koju čini više od 250 000 pesama svih žanrova. Sada im je omogućeno da preuzimaju i svoje favorite sa Beovizije.
Cena ove mesečne muzičke pretplate iznosi 460 dinara sa uključenim porezom, što je manje od cene jednog domaćeg CD izdanja. Oni koji aktiviraju uslugu do kraja marta dobiće i jedan mesec besplatnog preuzimanja.
Ova usluga može se aktivirati na sledeće načine: direktnim pristupom WAP portalu Telenor muzika (wap.telenor.rs/muzika) i biranjem opcije „Bez limita“, slanjem poruke sadržine „BEZLIMITA“ na broj 6363 ili pozivanjem besplatnog kod centra *111# i biranjem opcije „Bez limita“.
Svi muzički sadržaji imaju DRM zaštitu, čime Telenor dodatno doprinosi borbi protiv piraterije. Kompanija već dve godine sarađuje sa Organizacijom za zaštitu muzičkih autorskih prava – SOKOJ i aktivno učestvuje u zaštiti autorskih prava.
Više informacija o usluzi na www.telenor.rs/muzika.