Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR KOMBO: DVA UREĐAJA I DUPLO VIŠE SAOBRAĆAJA
NAZAD
 

Telenor Kombo: dva uređaja i duplo više saobraćaja

MiFi ruter – hot spot za deset uređaja
14. oktobar 2013 – Svi korisnici koji od danas kupe MiFi ruter uz neki od pametnih telefona imaće na raspolaganju duplo više minuta, SMS poruka i internet saobraćaja narednih godinu dana. Ovo je prvi put da Telenor nudi mogućnost kombinovanja govornih i internet paketa, uz koje  korisnik oba uređaja može dobiti već po ceni od dva dinara.Kupovinom Telenor Komba korisniku se udvostručuje celokupan  saobraćaj u okviru oba izabrana paketa, a uz to ga očekuju samo jedan ugovor i jedan objedinjeni mesečni račun.

MiFi je najnoviji bežični internet ruter, koji ima mogućnost pravljenja hot spota za do deset pametnih uređaja. Korisnik može da ga nosi u džepu ili torbi i da na taj način ostane uvek povezan na internet, čak i dok je u pokretu. Sa brzinom do 21 megabita po sekundi svi korisnici jednog rutera iskusiće sve prednosti Telenorove Pametne mreže na svom telefonu, tabletu i kompjuteru.

Iz bogate Telenorove ponude pametnih telefona izdvajamo Telenor Smart 2, sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, kao i HTC One Mini i Samsung Galaxy Note 3 kao najpopularnije modele sa visokim performansama.