Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA JEDNOSTAVAN, BRZ I POVOLJAN TELENOR INTERNET
NAZAD
 

Jednostavan, brz i povoljan Telenor Internet

Nagrada od million dinara za pobednika konkursa “Klikni million”

 
7. jul 2008 – Jednostavan, povoljan i znatno brži od dial-up konekcije odlike su Telenor Interneta, koji je danas dostupan u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu i Kruševcu, a uskoro i u drugim mestima u Srbiji.
 
Telenor Internet se instalira brzo i jednostavno. Da biste postali korisnik potrebno je samo da izaberete jedan od tarifnih paketa iz Telenorove Internet ponude i modem za vaš kućni ili laptop računar.
 
Osim u pomenutim gradovima, Telenor Internet će uskoro biti dostupan i u drugim mestima u Srbiji.
 
U sklopu promocije Telenor Interneta pod sloganom „Klikni milion“ Telenor vas poziva da otkrijete Telenor Internet i učestvujete u konkursu u kome možete da osvojite milion dinara. Sve što treba da uradite je da koristeći Internet simbol koji možete da pronađete u Telenor prodavnicama ili na web prezentaciji www.kliknimilion.com napravite interesantnu fotografiju, video klip ili nešto drugo kreativno. Svoj rad do 15. avgusta treba da:
  • pošaljete E-mailom na milion@kliknimilion.com,
  • pošaljete MMS-om na broj 069/1 000 000 (Cena MMS je prema važećem cenovniku operatora sa čije mreže je MMS poslat),
  • donesete u najbližu Telenor prodavnicu, ili
  • postavite (upload) na web stranici www.kliknimilion.com
Konkurs je od danas otvoren za sve građane sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, bez obzira da li su korisnici Telenor usluga ili ne. Učesnici konkursa mogu da pošalju neograničen broj radova.