Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR INTERNET PARK U STUDENTSKOM GRADU - BESPLATAN INTERNET ZA ČETIRI I PO HILJADE STUDENATA IZ CELE SRBIJE
NAZAD
 

Telenor Internet park u Studentskom gradu - besplatan Internet za četiri i po hiljade studenata iz cele Srbije

9. jul 2009. – Stanovnici najvećeg studentskog naselja na Balkanu – Studentskog grada u Beogradu – dobijaju svoj Internet park sa besplatnim Telenor Internetom koji će moći da koriste naredne dve godine.

Park je otvoren u okviru zajedničkog projekta kompanije Telenor i Ministarstva prosvete Republike Srbije. Na klupama ili na travi, u hladu krošnje drveta, aktuelne i korisne informacije, Fejsbuk, Maj spejs ili Tviter sada su dostupni svim stanovnicima ovog naselja.


„Veoma nas raduje slika Studentskog grada sa mnogo studenata koji i nakon završenog ispitnog roka borave u naselju. U saradnji sa Telenorom dodali smo još jedan kvalitetan sadržaj koji im je važan, jer ovde provode najveći deo godine. Obradovali su se mogućnosti da rade i uče u prirodi, a brzi Internet su već oprobali i učesnici Univerzijade i tako za nekoliko sekundi bili u toku sa svim aktuelnostima”, rekla je Dragana Vujačić, pomoćnik direktora za smeštaj ustanove Studentski centar Beograd.

Studentski grad, koji prima gotovo 5000 studenata, postoji već 55 godina, a u oviru njega od 1974. radi i Dom kulture Studentski grad, centar studentskih sportskih i kulturnih dešavanja.