Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR I DIRECT GROUP OSNOVALI KOMPANIJU TELENOR DIRECT
NAZAD
 

Telenor i Direct group osnovali kompaniju Telenor direct

Još jedna Telenorova investicija u Srbiji će povećati dostupnost usluga za korisnike širom zemlje

3. novembar 2008 – Telenor d.o.o. i Direct Group osnovali su kompaniju Telenor direct, sa namerom da se dodatno unapredi dostupnost Telenorovih usluga za korisnike širom zemlje.

Nova kompanija će biti glavni distributer Telenorovih pripejd paketa, kartica za dopunu i elektronskih dopuna, kao i za dostavu i isporuku robe na adresu korisnika po porudžbini. Zahvaljujući Telenor directu, Telenorovi proizvodi stizaće do znatno većeg broja korisnika u Srbiji, uz dodatno poboljšan kvalitet.

„Zadovoljan sam što će ova kompanija poboljšati kvalitet, brzinu i preciznost usluge za korisnike. Zaposleni u kompaniji Telenor direct biće sada deo Telenorove porodice i imaće priliku da učestvuju u našim programima obuke, događajima, itd“, kaže Kristofer Laska, izvršni direktor korporativnih poslova u Telenoru.

„Za Direct Group, ovaj korak je veliko priznanje i potvrda koncepta kompletnog logističkog rešenja (Total Supply Chain Solution) kao strateške platforme kompanije, kao i logičan korak u daljoj integraciji i širenju obima poslovanja u okviru Telenora. Siguran sam da će Telenor direct doneti prednosti za sve, za Telenor, Direct Group i, što je najvažnije, za naše klijente i korisnike“, kaže Nikola Mandić, generalni direktor Direct Group.

Ovo zajedničko ulaganje, još jedna Telenorova investicija u Srbiji, predstavlja dodatnu potvrdu Telenorove dugoročne posvećenosti poslovanju u našoj zemlji. Ono će uroditi kvalitetnim udruživanjem snaga, ojačati distributivne kapacitete i omogućiti Telenoru da se koncentriše na svoju osnovnu delatnost. Telenor direct će preuzeti odgovornost za put ka tržištu u definisanom segmentu i u okviru ponude.

U uspešnoj dvogodišnjoj saradnji ovih dveju kompanija osnivanje Telenor directa logičan je korak napred. Telenor ima direktan uticaj na poslovne odluke nove kompanije, njene vrednosti, poslovnu kulturu i vizuelni identitet, zajedno sa Direct Group. Telenor direct ima 130 zaposlenih i pokriva više od 19 000 prodajnih mesta. 

Udruživanjem svog međunarodnog iskustva u distribuciji telekomunikacionih proizvoda i usluga sa stručnošću u oblasti lanca nabavke i najsavremenijom distributivnom infrastrukturom Direct Group, Telenor će svojim korisnicima ponuditi novo iskustvo, jednostavnost i brzinu u dostupnosti i kupovini usluga. Razvoj ove saradnje uticaće na širenje distribucije postojećih i novih proizvoda i usluga. Među očekivanim rezultatima je i otvaranje novih prodajnih i radnih mesta.