Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR - GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA U SRBIJI
NAZAD
 

Telenor - godina uspešnog poslovanja u Srbiji

Telenor - godina uspešnog poslovanja u Srbiji
31. avgust 2007. - Nakon akvizicije ovdašnjeg mobilnog operatora i investicije koja je proglašena najvećom u Jugoistočnoj Evropi, Kompanija Telenor posluje u Srbiji tačno godinu dana. Ova kompanija danas ima više od 1,200 zaposlenih i oko 2,722 miliona korisnika u Srbiji. Telenor pored toga što nudi savremena i inovativna rešenja za svoje korisnike, intenzivno pomaže razvoj društvenih potencijala u Srbiji.
 
Telenor kao jedan od najvećih svetskih mobilnih operatora svoje vrhunsko znanje i veliko iskustvo primenjuje i u našoj zemlji. Tako se na jedinstven način kombinuju međunarodno iskustvo i lokalni potencijali. Svoju strategiju Telenor zasniva na nekoliko osnovnih vrednosti kao što su jednostavnost, poštovanje, ispunjavanje obećanja i inspirativno delovanje.
 
Nakon godinu dana rada, istraživanja i osluškivanja domaćeg tržišta lansiran je veliki broj novih usluga koje su u potpunosti prilagođene potrebama korisnika i zadovoljavaju najveće svetske standarde. Zaposleni u ovoj Kompaniji imaju izuzetne uslove za rad i priliku za permanentnim profesionalnim razvojem i usavršavanjem.
 
„Zaista moram da kažem da je uspostavljanje poslovanja u Srbiji za Telenor bilo veoma dobro iskustvo i osetili smo se dobrodošlim od prvog dana. Sada, nakon prve godine rada kada se osvrnem, mogu da kažem da smo dobili ono što smo platili i imali smo sjajnu podršku zvaničnih vlasti dok smo razvijali poslovanje. Takođe, hteo bih da se zahvalim našim korisnicima i učesnicima na tržištu koji su nam ukazali poverenje.“, izjavio je Stajn-Erik Velan, generalni direktor Telenora u Srbiji.
 
Telenor veruje da se uspeh ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima već i odgovornošću prema zajednici u kojoj posluje. U martu ove godine Kompanija je osnovala Fondaciju čime je i u Srbiji započela sprovođenje jedinstvenog koncepta društvene odgovornosti. Za nepunih pet meseci rada Fondacija je podržala i realizovala više od petnaest projekata među kojima su saradnja sa Istraživačkom stanicom Petnica, podrška kampovima za decu sa posebnim potrebama i decu bez roditeljskog staranja, formiranje kolekcije srpske savremene umetnosti i dr. Brigom o mladima, kulturi, umetnosti i ugroženim društvenim grupama, Telenor dugoročno ulaže u budućnost naše zemlje.
 
Telenor je jedan od deset najvećih svetskih mobilnih operatora sa više od 129 miliona korisnika širom sveta, od čega 2,722 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

Za dodatne informacije: