Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR DRUGU GODINU ZAREDOM DOBIO NAGRADU NA WEB FESTU
NAZAD
 

Telenor drugu godinu zaredom dobio nagradu na WEB Festu

29. novembar 2010 – Telenorov veb sajt pobednik je ovogodišnjeg WEB FEST-a na osnovu glasova žirija iz regiona bivše Jugoslavije u kategoriji poslovnog sajta. Telenorov sajt našao se ispred sajtova web.burza.hr i putovanja.info.
 
foto: Web Fest
 Izvršni direktor marketinga i prodaje Marek Slačik kaže da je ceo tim veoma uzbuđen zbog nagrade za najbolji poslovni veb sajt. “Zanimljivo je videti da profesionalna veb zajednica prepoznaje naš trud koji pokazujemo kroz izvanredno iskustvo na vebu, kao što skorašnji redizajn sajta oslikava našu novu brend poziciju. 


Ova potvrda će biti dodatna motivacija svima u timu da nastavimo da unapređujemo sadržaj i funkcionalnosti sajta, kako bi posetioci na predvidljiv i jednostavan način dobili informacije za kojima tragaju, rekao je Marek.

U konkurenciji na WEB FESTU-u bilo je 1700 sajtova iz celog regiona u 17 kategorija. Prošle godine Telenor je dobio nagradu za najbolji WAP portal.

WEB FEST je najveći festival ovog tipa u regionu, čija je popularizacija Interneta i isticanje najuspešnijih radova i pojedinaca. Prvi put je organizovan 2007.godine.