Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR DODELIO 50 SAMSUNG I7500 GALAXY TELEFONA
NAZAD
 

Telenor dodelio 50 Samsung I7500 Galaxy telefona

29. oktobar 2009Samsung I7500 Galaxy sa platformom Android™ besplatno će testirati 50 prijavljenih koji su dali najpribližniji odgovor na pitanje postavljeno na Telenorovom test portalu http://test.telenor.rs.


Dodela telefona ogranizovana je u Telenorovom Intro centru na Novom Beogradu, gde su dobitnici bili u prilici da čuju sve o prednostima ove inovativne platforme, samog telefona i iskustvima jednog korisnika.

Samsung Galaxy će biti ustupljen dobitnicima na šest meseci, a najzanimljivija korisnička iskustva biće objavljena na test portalu. Za potrebe testiranja obezbeđene su i Telenor SIM kartice sa besplatnim protokom podataka i besplatnim minutima i porukama u okviru Telenor mreže.

Samsung I7500 Galaxy ima podršku za sve Google™ veb servise, kao što su Google Search™, Gmail™, Calendar i druge onlajn aplikacije, uz mogućnost brze i jednostavne sinhronizacije. Ovaj pametni telefon automatski se povezuje sa Gmail profilom i korisnik može da ažurira poštu, kalendar i druge aplikacije. Samsung I7500 Galaxy sa platformom Android poseduje i blutut, USB 2,0 i GPS prijemnik.

Više informacija pronađite na sajtu www.telenor.rs

Google, Gmail, Google Search, Android are trademarks of Google, Inc
Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 172 miliona korisnika, od čega 2,862 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.