Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR BONUS DINARI UZ HTC MODELE
NAZAD
 

Telenor bonus dinari uz HTC modele

Novogodišnja ponuda produžena do 15. marta
 
01. februar 2011 – HTC Wildfire i HTC Desire HD na šest rata sa Telenor bonus dinarima uz „Prenesi plus“ pakete. Tokom produžene novogodišnje ponude postpejd korisnici koji odaberu „Prenesi“ i „Prenesi plus“ pakete dobijaju od 500 do 5000 bonus dinara koje mogu da iskoristite za kupovinu Telenorovih dodatnih usluga (Telenor dodaci). Telenor dodaci omogućavaju korisnicima neograničene razgovore prema jednom broju u Telenor mreži, slanje SMS poruka, Telenor Klik i međunarodne pozive po povlašćenim cenama.
 
Uz HTC Wildfire sa „Prenesi plus 1GB“ paketom korisnik dobija i 5.000 Telenor bonus dinara. Ovu pogodost dobijaju i svi oni koji odaberu i HTC Desire HD uz paket „Prenesi plus 2GB“. Sa ovim paketima neiskorišćeni minuti, SMS poruke i Internet saobraćaj iz prethodnog meseca mogu da se prenesu u naredna tri. Podsećamo da se svi Telefoni u Telenor ponudi mogu kupiti na 6 rata bez kamate.
 
HTC Desire HD, jedan od najnaprednijih uređaja na svetskom tržištu, pruža mogućnost gledanja i snimanja najkvalitetnijeg video sadržaja uz odgovarajuće ozvučenje. Pogodan je za gledanje filmova, Youtube video sadržaja.
 
HTC Wildfire je namenjen ambicioznim korisnicima koji imaju sa ograničen budžet. Ovaj model omogućava konstantno korišćenje blogova, naloga na Fejsbuku i Tviteru. Prilikom  identifikacije poziva, korisniku se pojavljuje i trenutni Fejsbuk status osobe koja poziva.