Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TABLETI ZA TELENOROVE NAPREDNE KORISNIKE KOJI SU STALNO U POKRETU
NAZAD
 

Tableti za Telenorove napredne korisnike koji su stalno u pokretu

Kombinacija tableta i „Surfuj“ paketa daje neograničen Internet u toku svakog meseca, najnoviju tehnologiju i najveću brzinu prenosa 
 15. jun 2011 – Najzahtevniji Telenorovi korisnici od danas imaju na raspolaganju tablete, koji u kombinaciji sa “Surfuj” paketima predstavljaju savršeno rešenje za potpunu funkcionalnost u pokretu.

Tableti Huawei S7 Slim, HTC Flyer i Samsung Galaxy TAB su dostupni uz fiksnu mesečnu pretplatu od 790, 1190 ili 2490 dinara i sa neograničenim Internetom. Bez obzira na pretplatu, neograničen Internet koristi se tako što se određena količina Internet saobraćaja u paketu prenosi po maksimalnoj brzini, a sve nakon toga po smanjenoj, bez dodatnih troškova.

Korisnik može da vrati maksimalnu brzinu saobraćaja kupovinom dodatka „Surfuj brže“, kojm dobija dodatnih 500 megabajta po maksimalnoj brzini, koje može da iskoristi do kraja meseca. Ovaj dodatak aktivira se putem besplatne SMS poruke ili putem aplikacije „111 Meni“ za tablet uređaje. Korišćenje aplikacije je besplatno, a aplikacija se može preuzeti sa wap.telenor.rs/111meni.
HTC Flyer je napredan uređaj koji je zahvaljujući magičnoj olovci potpuno drugačiji od ostalih uređaja iz te klase. Pored uobičajenih operacija na sedmoinčnom ekranu, posebna olovka omogućava stvaranje umetničkih dela virtuelnom četkicom, pravljenje multimedijalnih beležaka ili potpisivanje digitalnih.

Samsung Galaxy TAB predstavlja najbolju kombinaciju funkcionalnosti i cene, a samo u Telenorovim prodavnicama biće dostupan uz navigacioni paket koji se sastoji od instaliranog softvera za GPS navigaciju sa mapom Srbije, držača uređaja za automobil i punjača za automobil.

Huawei S7 Slim je model tableta koji nudi odličan doživljaj pretraživanja i multimedije za korisnike, po optimalnoj ceni.

Nova ponuda tableta omogućena je Telenorovim korisnicima zahvaljujući stalnom  unapređenju  mreže novom tehnologijom, koja obezbeđuje veći kapacitet i najveću brzinu prenosa.