Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR ISPRATIO OLIMPIJCE SVEČANIM KOKTELOM
NAZAD
 

Telenor ispratio olimpijce svečanim koktelom

Sportisti dobili na poklon mobilne telefone i specijalne pakete

 
21. jul 2008 – Kompanija Telenor, generalni sponzor Olimpijskog komiteta i Olimpijskog tima Srbije, danas je organizovala svečani koktel za sportiste u individualnim sportovima koji će predstavljati našu zemlju na 29. letnjim Olimpijskim igrama. U želji da pored dobrih rezultata u Pekingu ostvare i najbolju vezu sa Srbijom, Telenor je za 20 olimpijaca u individualnim sportovima obezbedio i mobilne telefone marke Nokia N-95, sa specijalnim tarifnim paketima. 
 
Koktelu su prisustvovali plivači Ivan Lenđer, Nađa Higl, Miroslava Najdanovski, Vladan Marković, Radovan Siljevski, atletičari Ivana Španović i Tatjana Jelača i reprezentativci u streljaštvu Stevan Pletikosić, Nemanja Mirosavljev i Damir Mikec.

„Želimo da ovo okupljanje bude dobar uvod za sve ono što Olimpijce očekuje u Pekingu. Nadamo se da će pružena podrška biti podsticaj za sve ostale kompanije ubuduće. Saradnja Telenora i Olimpijskog komiteta pravi je primer dobre prakse i profesionalnog odnosa i verujem da smo zajedničkom strategijom izgradili bolji put svim Olimpijcima za Igre koje uskoro počinju“, rekao je Ivan Ćurković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.
 
 
Pored toga što je generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, Telenor je finansijski podržao i osmoro sportista u pet individualnih sportova, u želji da dostignu najbolju formu i tako predstavljaju Srbiju na najvećoj sportskoj manifestaciji trećeg milenijuma. To su: plivači Milorad Čavić i Čaba Silađi, atletičari Dragana Tomašević i Luka Rujević, veslači Nikola Stojić i Goran Jagar, rvač Kristijan Fris, i Lidija Mihajlović, prvakinja u streljaštvu.

„Verujem da smo podržali nešto što je veoma važno za Srbiju i njene građane, a to je razvoj sporta u duhu olimpijskih vrednosti, koje i sami delimo: uvažavanje drugih, prijateljstva i izuzetnosti. Želim im da osvoje veliki broj medalja, i da ih po povraku iz Kine ugostimo na još svečanijem koktelu“, rekao je Stajn Erik Velan, generalni direktor kompanije Telenor u Srbiji.

Tim koji ide na olimpijske igre u Peking broji više od 150 članova. Srbija je poslednji put kao nezavisna država učestvovala na Olimpijskim igrama u Stokholmu, 1912. godine. Tada su Kraljevinu Srbiju predstavljala dvojica atletičara, sprinter i maratonac, a sponzor je, pored Vlade, bilo Srpsko tramvajsko društvo.