Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SVEČANI KOKTEL KOMPANIJE TELENOR, OLIMPIJSKOG KOMITETA SRBIJE I RTS-A POVODOM ZAVRŠETKA OI U PEKINGU
NAZAD
 

Svečani koktel kompanije Telenor, Olimpijskog komiteta Srbije i RTS-a povodom završetka OI u Pekingu

Dobrodošlica srpskim Olimpijcima

27. avgust 2008. – Svečanim koktelom kompanija Telenor, generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, Olimpijski komitet Srbije i Radio televizija Srbije (RTS) poželeli su dobrodošlicu svim Olimpijcima koji su učestvovali na Igrama u Pekingu.
 
 
Pored Olimpijaca koji su učestvovali na najvećoj planetarnoj sportskoj manifestaciji ove godine, koktelu su prisustvovali i učesnici i osvajači medalja na ranijim Olimpijskim igrama, kao i brojne ugledne ličnosti iz političkog, javnog, i kulturnog života.

„Ponosni smo što smo deo Olimpijske porodice koja je ove godine predstavljala Srbiju na Igrama u Pekingu. Naša podrška Olimpijskom timu Srbije doprinela je razvoju sportskog duha i olimpijskih vrednosti, za koje se i sami zalažemo. Uvažavanje drugih, prijateljstvo i izuzetnost kao i takmičarski duh, želja za pobedom i napretkom su vrednosti koje i dalje treba da nas inspirišu i pokrenu kako bismo u svim segmentima postizali bolje rezultate, bilo da je reč o sportskim takmičenjima ili o poslovnim izazovima“, rekao je Stajn Erik Velan, generalni direktor kompanije Telenor u Srbiji.