Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SVE O PREDUZETNIŠTVU NA NOVOM PORTALU MOJAFIRMA.RS
NAZAD
 

Sve o preduzetništvu na novom portalu mojafirma.rs

Telenor pomaže razvoj malih i srednjih preduzeća


Kompanija Telenor lansirala je novi portal www.mojafirma.rs namenjen poslovnim preduzetnicima u Srbiji. Zahvaljujući tome, poslovna zajednica će na jednom mestu imati sve informacije u vezi sa pokretanjem, ali i vođenjem malog i srednjeg preduzeća u Srbiji.
 
Portal koji vodi tim stručnih autora, predstavljaće centralnu bazu informacija koje su važne za pokretanje i razvoj posla u Srbiji - od procesa osnivanja preduzeća, preko pravnih, poreskih i knjigovodstvenih pravila i uputstava, sve do marketinga. Uspešni preduzetnici će redovno, putem sajta, davati savete za uspešno vođenje sopstvene firme, a lako su  dostupni i vodiči, u kojima su korak po korak objašnjene najvažnije operacije koje je neophodno preduzeti za svakodnevno funkcionisanje jedne firme.
 
Posetiocima portala je omogućeno da preuzmu najvažnije formulare, šablone ugovora, kalkulatore troškova, kao i mnoge druge korisne dokumente koji mogu pomoći da se administrativni poslovi završe brže i jednostavnije.
 
Spisak korisnih sadržaja na portalu Mojafirma.rs biće upotpunjen intervjuima sa uspešnim preduzetnicima, koji će preneti svoje iskustvo na temu kako su uspeli i šta im je za to bilo potrebno. Mlade preduzetnike očekuju saveti koje zamke da izbegnu kada krenu sa poslovanjem.


Puštanjem u rad portal www.mojafirma.rs Telenor, kao odgovorna kompanija, doprinosi razvoju preduzetništva u Srbiji i podržava kreiranje zdravog poslovnog okruženja.