Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA U OLIMPIJSKOM PRIPEJD PAKETU SVAKI TREĆI MINUT BESPLATAN
NAZAD
 

U Olimpijskom pripejd paketu svaki treći minut besplatan

Bonus od 100 dinara uz kupovinu paketa na Sajmu automobila

 
12. mart 2008. – Treći minut svakog započetog razgovora je besplatan, a cena minuta ista prema svim mrežama u Telenorovom Olimpijskom pripejd paketu, namenjenom svim pripejd korisnicima u olimpijskoj godini.
 
Mogućnost da među prvima kupe Olimpijski paket imaće svi posetioci Sajma automobila, na kome će od 13. do 19. marta, ova Telenorova usluga biti promotivno predstavljena korisnicima. Dolaskom na Telenorov štand i kupovinom novog paketa korisnik će, pored početnih 200 dinara kredita, dobiti i 100 dinara bonusa, ukoliko aktivira pripejd broj do 31. marta.
Na pakovanjima Olimpijskog pripejd paketa nalaze se fotografije osmoro Telenorovih olimpijaca, sportista koji su se kvalifikovali za Igre u Pekingu avgusta ove godine i koje do početka igara finansijski pomaže Telenor. To su vicešampionka u streljaštvu Lidija Mihajlović, prvakinja u bacanju diska Dragana Tomašević, prvak u bacanju diska i kugle Luka Rujević, rvač Kristijan Fris, veslači Nikola Stojić i Goran Jagar, i plivači Milorad Čavić i Čaba Silađi. Neki od njih biće prisutni na Telenorovom štandu i potpisivaće pakete.
Korisnicima ovog paketa Telenor, koji je i generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, nudi i mogućnost da sa WAP portala besplatno preuzmu sedam slika za pozadinu svog mobilnog telefona, kao i da se upoznaju sa istorijatom Olimpijskih igara na wap.telenor.rs/sport section Olimpijske igre/Istorijat.
Generalnim sponzorstvom Olimpijskog tima Srbije, kompanija Telenor doprinosi ideji širenja olimpizma na ovim prostorima, a novim tarifnim paketom dodatno uvodi svoje korisnike u priču o Olimpijskim igrama.