Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA STANJE MREŽE U ZAPADNOJ, JUGOZAPADNOJ I JUŽNOJ SRBIJI
NAZAD
 

Stanje mreže u zapadnoj, jugozapadnoj i južnoj Srbiji

Stanje mreže u zapadnoj, jugozapadnoj i južnoj Srbiji – nedelja, 8. mart
 
Usled teških vremenskih uslova i problema sa snabdevanjem električnom energijom, i dalje je otežano ili može biti privremeno onemogućeno korišćenje Telenorovih usluga u zapadnoj, jugozapadnoj i južnoj Srbiji. Posebno su ugrožena sela u okolini opština Tutin, Prijepolje, Nova Varoš, Vranje, Ivanjica i Loznica kao i područje na severu Kosova, a uspostavljen je rad baznih stanica u okolini opštine Mali Zvornik kao i drugih krajeva u kojima je stabilizovano napajanje električnom energijom. 
 
Telenorove terenske službe i timovi Elektromreže Srbije su neprekidno na terenu i čine sve kako bi se uspostavilo napajanje električnom energijom  i redovna mrežna pokrivenost, pri čemu najveći problem predstavlja otežan prilaz ugroženim lokacijama usled velikih snežnih nanosa i jakog vetra.
 
Svim korisnicima se zahvaljujemo na razumevanju i strpljenju. 
 
Stanje mreže u zapadnoj, jugozapadnoj i južnoj Srbiji – subota, 7. mart
 
Usled prekida u snabdevanju električnom energijom, i dalje je otežano ili može biti privremeno onemogućeno korišćenje Telenorovih usluga u zapadnoj, jugozapadnoj i južnoj Srbiji. Posebno su pogođeni opština Mali Zvornik i sela koja pripadaju opštinama Užice, Požega, Ivanjica, Prijepolje, Nova Varoš, Leskovac i Vranje. 
 
Telenorove terenske službe i timovi Elektrodistribucije maksimalno su angažovani na uklanjanju problema sa napajanjem električnom energijom i uspostavljanju redovne mrežne pokrivenosti.
 
Svim korisnicima se zahvaljujemo na razumevanju i strpljenju.