Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA STANJE MREŽE U UGROŽENIM PODRUČJIMA - NEDELJA, 18. MAJ
NAZAD
 

Stanje mreže u ugroženim područjima - nedelja, 18. maj

Usled padavina, poplava, klizišta i prekida u snabdevanju električnom energijom otežan je ili privremeno onemogućen mobilni saobraćaj u zapadnim i centralnim delovima Srbije. Sve Telenorove službe maksimalno su angažovane na obezbeđivanju redovne mrežne pokrivenosti, a u tu svrhu uspostavljena je bliska saradnja sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i ostalim mobilnim operatorima.
 
Posebno su pogođene sledeće opštine i oblasti:
 
18. maj, 2:15: Uspostavljen mobilni saobraćaj u centru Obrenovca. Telenorove terenske ekipe u saradnji sa policijom uspeli su kasno sinoć da čamcem dopreme agregat do bazne stanice koja se nalazi na vrhu zgrade u centru Obrenovca. Bazna stanica je od dva posle ponoći u potpunosti operativna čime je značajno popravljena mrežna pokrivenost u ovom delu grada.
18. maj, 3:30: Valjevo, Šabac, Lučani, Mionica, Loznica, Zaječar, Osečina, Koceljeva, Lajkovac, Ub, Ljig, Gornji Milanovac, Mali Zvornik, Požega, Vladimirci, Kosjerić, Kopaonik.
18. maj, 7:44: Šabac, Loznica, Koceljeva, Mali Zvornik, Vladimirci, Kosjerić, Paracin, Ćuprija, Obrenovac, Krupanj.
18. maj, 13:15: Šabac, Loznica, Koceljeva, Mali Zvornik, Vladimirci, Kosjerić, Paracin, Ćuprija, Obrenovac, Krupanj.
18. maj, 18:12: Šabac, Loznica, Koceljeva, Mali Zvornik, Vladimirci, Kosjerić, Paraćin, Ćuprija, Obrenovac, Krupanj, Bajina Bašta, Crna Trava i Ivanjica.
18. maj, 20:02: Bajina Bašta, Paraćin, Šabac, Ljubovija, Mali Zvornik, Obrenovac, Ivanjica i Ćuprija.