Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SONY XPERIA Z2 PREDSTAVLJEN U TELENORU
NAZAD
 

Sony Xperia Z2 predstavljen u Telenoru

Najnoviji model iz Sonijeve popularne Xperia porodice, Sony Xperia Z2, premijerno je predstavljen u Telenoru. Ovaj prestižni model od danas je dostupan za naručivanje u Telenorovom veb šopu, a prvih 50 korisnika očekuje vredan poklon -  Sony SmartWatch 2.
 
Zvanična prodaja Sony Xperie Z2 u Telenoru počinje 19. maja, a biće dostupan uz Prenesi i Surfuj pakete, kao i za 1 dinar uz Telenor Premium paket. Sa ovim paketima korisnici dobijaju i dodatnu količinu mobilnog interneta za korišćenje aplikacije Capture.
 
 
Okupljenim medijima i gostima Telenorovi stručnjaci za uređaje predstavili su napredne karakteristike Sony Xperia Z2, kao što su bogati prikaz boja na kvalitetnom ekranu i vrhunska kamera od 20,7 megapiksela. Xperia Z2 prvi je pametni telefon na svetu koji ima ugrađenu tehnologiju suzbijanja buke koja neutrališe i do 98 odsto buke iz okruženja. Pun potencijal ovog uređaja korisnici mogu da iskoriste zahvaljujući Pametnoj mreži koja omogućava velike brzine interneta i široku geografsku pokrivenost.
 
Zahvaljujući novoj kameri i poboljšanjima kao što je SteadyShot tehnologija stabilizacije slike, fotografije i video snimci biće zabeleženi u 4K rezoluciji, sa četiri puta više detalja u odnosu na Full HD.
 
Telenorovi korisnici dragocene uspomene mogu da čuvaju na digitalnom servisu Capture. Fotografijama i video snimcima  mogu da pristupe u svakom trenutku sa bilo kog pametnog uređaja, i budu sigurni da će njihove uspomene biti bezbedne čak i u slučaju da izgube ili oštete telefon.
 
Xperia Z2 dolazi sa preinstaliranim aplikacijama za fotografiju i video, otporan je na vodu i prašinu, debljina mu je svega 8,2 mm a deluje tanje i ugodnije za držanje jer su stakleni paneli uklopljeni u čvrsto aluminijumsko kućište sa zaobiljenim ivicama.
 
Uz potpuno integrisani Qualcomm Snapdragon 801 procesor frekvencije 2,3 GHz i sa četiri jezgra, ovaj model nudi ultra brz rad, pa korisnik može da uživa u aplikacijama i zabavi bez prekida.