Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SMART KARAVAN U NOVOM PAZARU
NAZAD
 

Smart karavan u Novom Pazaru

Telenorov Karavan nastavlja put i poklanja pametni telefon najbržima
 24. april 2013 – Druga faza Telenor Smart karavana nastavlja se posetom Novom Pazaru u četvrtak 25. aprila. Telenor tim, organizovaće radionice na teme koje će građani birati preko Telenorovih društvenih mreža Fejsbuk i Tviter, ali i na sajtu Bliconline. Svi zainteresovani građani imaće priliku da se druže i da čuju nešto više o novim uslugama i uređajima u kafeu Antika koji se nalazi odmah pored Telenor prodavnice u pešačkoj zoni.
 
Telenor tim će posetiti one koji preko Telenorovih društvenih mreža prijave smetnje u mreži ili poteškoće sa signalom. U isto vreme održaće se i igra „Lov na smart telefon“. U ovoj igri svi zainteresovani građani Novog Pazara imaju priliku da osvoje pametni telefon Telenor Smart Pro. Uslov je da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova.
 
Sve informacije u vezi sa igrom, kao i fotografije, video materijale i izveštaje sa Smart karavana možete pratiti na Telenorovim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter kao i na web stranicama naših partnera PC Pressa i ITTV produkcije na adresi www.livetv.rs. Dnevnik Karavana biće dostupan na nasem i u narednom broju magazina Kontakt.
 
Svakog meseca do kraja godine, osim avgusta, najčešće poslednjeg četvrtka u mesecu Telenor smart karavan će posetiti drugi grad. Sezona lova na smart uređaje je u punom jeku! Pridružite se.