Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SMART KARAVAN POSETIO UŽICE
NAZAD
 

Smart karavan posetio Užice

30. maj 2013 – Telenor Smart karavan nastavio je svoju drugu fazu posetom Užicu, u kojem je Telenor tim organizovao Tweet Up pod nazivom #KaravanUp. Svi zainteresovani imali su priliku da se druže sa Telenor timom u Gradskoj kafani i postave pitanja u vezi sa uslugama.
 
„Korisnik sam Telenor Pametne mreže godinu i po dana, a nedavno sam kupio i smartfon. Na internetu najviše tražim informacije u vezi sa fakultetom, prilično sam aktivan i na društvenim mrežama, a u poslednje vreme se bavim i internet marketingom, pa mi internet služi i za posao. Dobra pokrivenost Pametne mreže znači mnogo, jer puno stvari mogu da odradim koristeći telefon, tako uštedim vreme i jednostavnije obavim svakodnevne stvari. Ranije nije bilo toliko događaja koji pružaju mogućnost korisnicima da direktno komuniciraju sa kompanijom, zato mislim da je projekat Telenor Smart karavan odličan jer pruža mogućnost takve komunikacije“, izjavio je Krsto Arsenijević, Tviteraš i student iz Užica.


Održan je i „Lov na smart telefon“. U ovoj igri svi zainteresovani građani Užica su imali priliku da osvoje pametni telefon Telenor Smart Pro, a najbrži takmičar bio je Mladen R. iz Užica. Ostali učesnici dobili su prigodne poklone. Uslov je bio da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova.
 
Kao i u prvoj fazi, i sada, svi zainteresovani imali su mogućnost da komuniciraju sa Telenor timom putem korporativnih naloga na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.
Sve informacije u vezi sa igrom, kao i fotografije, video materijale i izveštaje sa Smart karavana možete pratiti na Telenorovim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter kao i na web stranicama naših partnera PC Pressa i ITTV produkcije na adresi www.livetv.rs. Dnevnik Karavana biće dostupan na sajtu www.telenor.rs  i u narednom broju magazina Kontakt.
 
Svakog meseca do kraja godine, osim jula i avgusta, najčešće poslednjeg četvrtka u mesecu, Telenor smart karavan će posetiti drugi grad. Sezona lova na smart uređaje je u punom jeku! Pratite nas.