Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SMART KARAVAN POSETIO ČAČAK
NAZAD
 

Smart karavan posetio Čačak

Telenorov Karavan nagradio najbržeg u igri Lov na Smart telefonom Telenor Smart Pro
 3. oktobar 2013 – Telenor Smart karavan, nakon letnje pauze, nastavio je svoje putovanje posetom Čačku, u kojem je Telenor tim organizovao Tweet Up pod nazivom #KaravanUp i popularni Lov na smart telefon. Svi zainteresovani imali su priliku da se druže sa Telenor timom u kafiću Dolce Vita i postave pitanja u vezi sa uslugama.
 
“Korisnik sam Telenor mreže već dve godine. Jako sam zadovoljan njihovom ponudom, naročito promocijama i redovno koristim promociju Dodaj više. Pokrivenost u Čačku je odlična, u centru grada i van njega i to mi omogućava da budem stalno u kontaktu”, rekao je  Simon Sretenović, Telenorov korisnik i učenik prehrambeno-ugostiteljske škole u Čačku. Sretenović smatra da je interakcija sa korisnicima po Srbiji je odlična ideja. “Dobio sam poruku da se dešava Smart karavan u Čačku i odlučio da dođem. Baš mi je drago da je moj grad odabran kao prvi koji je Karavan posetio posle letne pauze.“

Karavan je ugostio i lokalnog DJ – DJ Šomi Kućna muzika, koji je puštao muziku sa svog Deezer naloga.
 

Telenor tim je posetio one koji su prijavili smetnje u mreži ili poteškoće sa signalom, a u isto vreme održana je i nagradna igra „Lov na smart telefon“. U ovoj igri svi zainteresovani građani Čačka su imali priliku da osvoje pametni telefon Telenor Smart Pro, a najbrži takmičar bio je Stefan Karapović. Ostali učesnici dobili su prigodne poklone. Uslov je bio da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova.
 

Kao i u prvoj fazi, i sada, svi zainteresovani imali su mogućnost da komuniciraju sa Telenor timom putem korporativnih naloga na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Sve informacije u vezi sa igrom, kao i fotografije, video materijale i izveštaje sa Smart karavana možete pratiti na Telenorovim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter kao i na web stranicama naših partnera PC Pressa i ITTV produkcije na adres iwww.livetv.rs. Dnevnik Karavana biće dostupan na sajtu www.telenor.rs  i u narednom broju magazina Kontakt.
 

Smart karavan će posetiti još tri grada do kraja godine. Sezona lova na smart uređaje je u punom jeku! Uključite se i iskoristite priliku da osvojite pametni telefon!