Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 U PONUDI TELENORA
NAZAD
 

Samsung Galaxy Tab 10.1 u ponudi Telenora

Najnoviji tablet sa neograničenim Internetom uz „Surfuj“ pakete
 27. jul 2011 – Telenor je prvi operator na Balkanu, a među prva tri u Evropi koji je ponudio korisnicima tablet uređaj Samsung Galaxy Tab 10.1, zahvaljujući saradnji sa kompanijom Samsung.

„Veoma sam ponosan zbog činjenice da je Telenor prvi srpski mobilni operator koji će u svojoj ponudi imati ovaj tablet uređaj i da su Samsung i Telenor zajedno uspeli da budu treći u Evropi koji će svojim korisnicima ponuditi novi Galaxy Tab 10.1. Ovim prvoklasnim tablet računarom obogatili smo našu ponudu Android proizvoda i to uređajem koji je podjednako interesantan privatnim ali i poslovnim korisnicima”, izjavio je Nemanja Žilović, marketing menadžer u Telenoru

GalaxyTab 10.1 P7500 ima originalni Samsung korisnički interfejs TouchWiz instaliran na platformi Android™ 3.1 (Honeycomb). Ima 566 grama i instaliran priključak E-Knjiga koji korisnicima nudi neposredan pristup u više od 2,2 miliona knjiga, 2000 dnevnih novina na 49 jezika i 2300 časopisa na 22 jezika. Ovaj uređaj ima instaliran i Samsungov Social Hub, platformu koja u okviru jednog zajedničkog interfejsa objedinjuje elektronsku poštu, slanje instant poruka, kontakte, kalendar i veze sa društvenim mrežama.


Promocija je izazavala veliku pažnju novinara.
 
Najnoviji Samsung Galaxy Tab dostupan je korisnicima uz tarifne pakete „Surfuj“ koji omogućavaju neograničen pristup Internetu u pokretu.

Najtanji mobilni tablet računar na svetu u Telenorovom Ekspo centru predstavili su Marija Kilibarda, voditeljka i Miloš Šaranović, novinar.