Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SAMSUNG GALAXY NOTE II EKSKLUZIVNO U TELENORU
NAZAD
 

Samsung Galaxy Note II ekskluzivno u Telenoru

Prvih deset kupaca dobijaju bežični Samsung Audio Dock

23. novembar 2012 – Samsung GALAXY Note II biće dostupan samo u Telenoru tokom decembra, a uz paket Prenesi premium XL moguće ga je kupiti po ceni od samo jednog dinara uz neograničen internet i SMS poruke.

Svi korisnici imaće mogućnost da na Telenorovom sajtu ovaj telefon rezervišu unapred, a prvih deset će uz njega dobiti i Samsung bežični Audio dock na poklon.

Samsung GALAXY Note II poseduje HD Super AMOLED ekran od 5.5 inča (140.9mm), tanje i lakše kućište, a ekran je formata 16:9. Moćni četvorojezgarni procesor od 1.6 GHz uz HSPA Plus ili 4G LTE tehnologije pruža jednostavan multitasking (istovremena  obrada više procesa), brze promene ekrana, brzi rad pretraživača i minimalno vreme učitavanja aplikacija.

GALAXY Note II pokreće platforma Android™ 4.1, Jelly Bean. Ovaj uređaj poseduje dve kamere: jednu od 8 megapiksela na poleđini i drugu od 1.9 megapiksela na prednjoj strani telefona, pri čemu obe mogu da prave HD video snimke.

Takođe, korisnik uz ovaj uređaj dobija olovku S Pen koja je ergonomski dizajnirana gde su integrisane brojne funkcije i aplikacije koje će svakodnevne zadatke učiniti lakšim i intuitivnijim. Air View, na primer, je opcija koja dopušta korisnicima da pregledaju sadržaj bez njegovog otvaranja i brzo pretraže i pregledaju veće količine informacija.

Pametna mreža će sa brzinama čak deset puta većim nego pre renoviranja omogućiti svakom korisniku da iskoristi pun potencijal svog Samsung Galaxy Note II telefona. Ova mreža sada pokriva više od 72 odsto populacije Srbije, pa će korisnik moći da koristi ovaj uređaj gde god se nalazi.