Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SAMO U TELENORU LG G3 SA 32 GIGABAJTA MEMORIJE
NAZAD
 

Samo u Telenoru LG G3 sa 32 gigabajta memorije

Jedinstven model LG G3 telefona sa 32 GB memorije i 3 GB RAM memorije dostupni su samo Telenor korisnicima, koji ga rezervišu putem Telenorove web prodavnice i to u metalik crnoj boji.
 
Telenor bogata ponuda telefona dobila je novog “heroja“, koji se samo mesec dana posle svetske premijere nalazi na prvom mestu lista najboljih telefona današnjice. Zahvaljujući velikim brzinama mobilnog interneta Telenor Pametne mreže korisnici mogu da iskoriste pun potencijal ovog uređaja.
 
Korisnik najnoviji model iz LG porodice može da opiše sa tri reči: veće, više i jednostavnije. LG G3 pokreće Android 4.4.2 KitKat sa novim i redizajniranim korisničkim interfejsom koji svojom jednostavnošću pruža brži i efikasniji način korišćenja. Poseban adut ovog modela je i Quad HD ekran, jedan od najoštrijih na tržištu, koji postavlja nove standarde prikaza fotografija.
 
Redizajniranim korisničkim interfejsom i baterijom koja traje toliko dugo da može da podrži izvođenje svih naprednih funkcija telefona tokom 24 sata, izdvaja se od svih ostalih modela. Posebna prednost uređaja je i kamera od 13 megapiksela sa laserskim autofokusom koji omogućava snimanje jasnih fotografija visoke rezolucije čak i kad je objekat u pokretu. Kamera, takođe, poseduje IOS+ tehnologiju stabilizacije slike koja je najbolja u odnosu na sve slične funkcije do sada.
 
Lg G3 uskoro će se naći i u Telenorovim prodavnicama, a dostupan je već po ceni od jedan dinar uz Premium paket.