Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA REZERVIŠITE SVOJ SAMSUNG GALAXY S4 U TELENORU
NAZAD
 

Rezervišite svoj Samsung GALAXY S4 u Telenoru

Novi atraktivni uređaji u ponudi  
12. april 2013 – Telenor će od 12. aprila svim svojim postojećim i novim korisnicima u Srbiji omogućiti da unapred poruče svoj primerak najnovijieg Samsung GALAXY S4 telefona preko Telenor e-shopa na sajtu www.telenor.rs. Svakog ko na ovaj način kupi ovaj telefon čeka i prigodan poklon.
 
Pored ovog telefona u Telenorovoj ponudi su aktuelni i modeli Nokia Lumia 620, 820 i 920, Sony Xperia Z, Sony Xperia E.

Samsung GALAXY S4 osmišljen je tako da bude sastavni deo svakodnevice korisnika, a ono što ovaj telefon izdvaja od drugih je niz naprednih i jedinstvenih aplikacija. Servis S Voice Drive omogućava svakom korisniku da slobodno komunicira, a da pri tome ne bude ometan u vožnji, S Health opcija prati svakodnevni bioritam korisnika, dok integrisani S Translator prevodi tekst na željeni strani jezik. Procesor je četvorojezgarni brzine 1,9 gigaherca i radi na platformi Android 4.2.2, Jelly Bean. Samsung GALAXY S4 odlikuje HD Super AMOLED ekran od 5 inča, dve kamere od 13 i 2 megapiksela koje mogu istovremeno da fotografišu.

Najnoviji Nokijini modeli u Telenorovoj ponudi Lumia 620, 820 i 920 sa najnovijom Windows 8 platformom i  kamere od 5MP (620) i 8MP (820 i 920) sa mogućnošću slikanja serije fotografija jednim klikom. Ovi modeli predstavljaju povratak ovog proizvođača na tržište kvalitetnijih pametnih uređaja i moguće ih je kupiti za dinar uz pakete Prenesi , Prenesi i Surfuj, i Prenesi Premium.

Sony Xperia E radi na Android 4.1 platformi i TFT ekran je veličine 3,5 inča. Kamera je rezolucije 3,15 megapiksela, a procesor brzine 1 gigaherc. Ovaj telefon dostupan je za dinar uz paket Telenor Play+ XL.

Sony Xperia Z koristi Android 4.1.2 platformu, ima TFT ekran veličine 5 inča, četvorojezgarni procesor od 1,5 gigaherca i kameru rezolucije čak 13,1 megapiksel. Njega je moguće kupiti po ceni od jednog dinara uz Prenesi Premium XL paket.

Telenorova Pametna mreža i tarifni paketi sa neograničenim internetom omogućavaju da ovi uređaji ostvare svoj pun potencijal, a korisnicima da imaju najbolje korisničko iskustvo dok surfuju internetom, preuzimaju razne sadržaje ili komuniciraju preko društvenih mreža Fejsbuk ili Tviter.