Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA RAZGOVARAJTE I BEZ KREDITA
NAZAD
 

Razgovarajte i bez kredita

29. januar 2009. – Telenorovi pripejd korisnici više ne mogu da ostanu bez kredita zahvaljujući usluzi „SOS kredit“. Telenor je jedini mobilni operator u Srbiji koji pruža mogućnost da se i u minusu razgovara. 

Pored besplatnih poziva hitnim službama, kao što su hitna pomoć, policija i vatrogasci, ova usluga doprinosi tome da se Telenorovi korisnici osećaju sigurnije. Telenorov SOS kredit može se koristiti za razgovore, slanje SMS i MMS poruka, i GPRS usluge.

U situaciji kada na računu imaju 13 ili manje dinara, korisnici Telenorove mreže mogu  da uđu u minus do 40 dinara. Ova usluga se aktivira slanjem poruke na 1717 ili pozivanjem broja 9863, a kredit se može koristiti narednih pet dana.

Pošto iskoristi SOS kredit i dopuni račun, korisniku će biti obračunata fiksna nadoknada u iznosu od četiri dinara, kao i potrošeni kredit. Tada ponovo može da aktivira ovu uslugu slanjem nove poruke. Ukoliko korisnik ne iskoristi aktiviranu uslugu, ona mu neće biti naplaćena.

Bonuse i promocije u vidu besplatnog saobraćaja korisnici privremeno ne mogu da koriste dok na svom broju imaju aktiviranu uslugu SOS kredit.