Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PUT U LONDON NA OLIMPIJSKE IGRE ZA NAJBOLJE U KVIZU "OLIMPIJAC"
NAZAD
 

Put u London na Olimpijske igre za najbolje u kvizu "Olimpijac"

24. april 2012 – Četiri najbolja takmičara sportskog kviza “Olimpijac”, koji se od danas može igrati i preko računara, kao nagradu dobiće po dva paket aranžmana za put u London na Olimpijske igre. Paket sadrži avionsku kartu, hotelski vaučer, po jednu ulaznicu za sva nadmetanja naših sportista i džeparac. 
 
Kviz se može igrati na adresi http://www.olimpijac.rs/, a takmičari će imati izbor da se bore jedni protiv drugih ili protiv računara. Kvalifikacije će trajati do 28. maja, a polufinale i finale će biti organizovano u periodu od 1. do 10. juna. 
 
Telenor je kao generalni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije pokrenuo ovaj kviz u kome svi imaju pravo učešća, a samo korisnici Telenora sa registrovanim pripejd ili postpejd brojem mogu da se bore za nagrade. Prijavljivanje na kviz je jednostavno, dovoljno je da se korisnici uloguju unoseći svoje korisničko ime sa  Fejsbuk ili mejl naloga. 
 
„Olimpijac“ je zasnovan na platformi popularnog kviza „Konkviztador“ i osmišljen sa ciljem da se  tokom olimpijske godine podigne svest, pre svega, o uspesima domaćih sportista i dodatno promoviše maskota Olimpijskog komiteta Srbije, Srećko.
 
Telenor je lansirao i „Olimpijac“ mobilnu aplikaciju za Android telefone koju je preuzelo više od 10.000 korisnika do sada. Aplikacija se  može preuzeti sa Telenorovog vap portala na adresi http://wap.telenor.rs/olimpijac/ i Android marketa sa www.olimpijac.mobi.
 
„Olimpijac“ ima bazu od 10 000 pitanja, od kojih su mnoga pripremljena na osnovu informacije iz monografije „Olimpijski vekovnik“, najmerodavnijeg izvora podataka iz istorije srpskog olimpizma.