Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PRVI PUT U SRBIJI TELENOR UVEO INTERNET SAOBRAĆAJ DOSTUPAN SA DVA BROJA
NAZAD
 

Prvi put u Srbiji Telenor uveo Internet saobraćaj dostupan sa dva broja

„Telenor Više“ donosi 50 odsto više minuta, poruka i internet saobraćaja

Prvi put na domaćem tržištu Telenor je uveo mogućnost korišćenja zajedničke kvote internet saobraćaja između dva svoja broja u okviru nove promocije „Telenor Više“.
 
Telenorovi korisnici koji imaju i postpejd i internet paket mogu da aktiviraju „Telenor Više“ promociju, nakon čega će svakog meseca dobiti 50 odsto više minuta, poruka (ka svim mrežama) i megabajta iz svog postpejd paketa, kao i 50 odsto više gigabajta iz svog internet paketa. Ukupan internet saobraćaj iz oba paketa korisnik može da koristi istovremeno i sa svog telefona i sa modema ili tableta.
 
Ova ponuda nije vremenski ograničena i dostupna je i novim i postojećim korisnicima koji imaju ugovornu obavezu na osnovu kupovine uređaja.
 
Postojeći postpejd korisnici koji nemaju internet paket mogu da odaberu jedan od novih Surf internet paketa dostupih u Telenoru od 1. aprila.
 
4G tehnologija
Zahvaljujući Telenor Pametnoj mreži koja je odnedavno bogatija i za 4G naprednu tehnologiju, korisnici u svakom trenutku imaju mrežu vrhunskog kvaliteta, još pouzdaniju internet konekciju, koja im omogućava brže preuzimanje i pretraživanje interneta.