Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PRVI PUT NEOGRANIČEN INTERNET UZ „PRENESI I SURFUJ“ PAKETE
NAZAD
 

Prvi put neograničen internet uz „Prenesi i surfuj“ pakete

Svi telefoni za 1 dinar uz odgovarajući paket
 8. jun 2011 – Neograničen Internet prvi put očekuje sve Telenorove postpejd korisnike sa paketima „Prenesi i surfuj“. U okviru pretplate za ove pakete, pored neograničenog Interneta, korisnicima su na raspolaganju besplatni minuti prema svim mrežama i velike količine SMS poruka, kao i dodatni minuti u okviru Telenor meže. To su paketi namenjeni onima koji žele da koriste pametne modele telefona, ne samo za razgovor i poruke već i za pretraživanje Interneta i korišćenje aplikacija. 

Svi telefoni iz Telenorove ponude dostupni su za 1 dinar uz paket “Prenesi i surfuj 3000”. Takođe, taj paket uz mesečnu pretplatu od 4490 dinara donosi i 1200 besplatnih minuta u domaćem saobraćaju, 3000 SMS poruka i 3000 dodatnih minuta u Telenor mreži, kao i 3 gigabajta Internet saobraćaja po maksimalnoj brzini. Korisnici mogu da odaberu između još četiri „Prenesi i surfuj” paketa sa nižom pretplatom.

Neograničen Internet u okviru ove ponude koristi se tako što se određena količina Internet saobraćaja u paketu prenosi po maksimalnoj brzini, a sve nakon toga po smanjenoj bez dodatnih troškova.

„Prenesi i surfuj“ su još jedni iz porodice „Prenesi“ paketa u kojima se minuti i SMS poruke prenose u naredna tri meseca. Kada korisnik iskoristi sve minute u okviru mesečne pretplate, ima na raspolaganju dodatne za razgovore u okviru Telenor mreže. Dodatni minuti se ne prenose u naredni mesec.