Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PROGLAŠENI POBEDNICI DRUGOG KRUGA TAKMIČENJA ZA NAJBOLJU ANDROID APLIKACIJU
NAZAD
 

Proglašeni pobednici drugog kruga takmičenja za najbolju Android aplikaciju

Tvorcima najboljih aplikacija uručeni vredni Samsung uređaji – Smart TV, pametni telefon, tablet računar
13. septembar 2013 – U drugom krugu takmičenja za najbolju Android aplikaciju zadatak je bio napraviti najbolje aplikacije za događaj, mesto i turističku destinaciju. Aplikacija „Nišvil“ Nikole Jankovića osvojila je nagradu u konkurenciji za temu događaj; aplikacija „Etno selo Stanišić“, Gorana Živanovića, je bila najbolja u konkurenciji za mesto, dok je aplikacija „Poseti Loznicu“ Vukašina Manojlovića pobedila u konkurenciji destinacija.
 
Pobednike sa najboljim rešenjima žiri je nagradio najnovijim Samsung uređajima: Smart televizorom, telefonom Galaxy S4 i tabletom Galaxy Note 8.
 
Za one koji su imali dobre ideje, Telenor je pripremio nagrade iz svog portfolija usluga, a najbolja je bila ideja „Quick help“ Saše Brdara koja predstavlja priručnik za prvu pomoć. Ova ideja biće realizovana u aplikaciju.
 
Sve aplikacije se mogu naći u okviru App Buildera na portalu Dobre Stvari. 

Pobednici drugog kruga takmičenja

 

Svi kreativni i inovativni ljubitelji Android aplikacija imali su priliku tokom prethodna tri meseca da učestvuju na konkursu Dobre Stvari za najbolje Android aplikacije. Učesnicima nije bilo neophodno tehničko znanje već samo želja i dobre ideje, zahvajujući jednostavnoj platformi uz pomoć koje takmičari prave aplikacije.

 

Platforma za kreiranje aplikacija dostupna je samo na portalu Dobre stvari (www.dobrestvari.rs), mogu se takmičiti i oni koji već imaju iskustva u pravljenju aplikacija, kao i oni koji ne poseduju posebne veštine u ovoj oblasti. Jedini uslov je da takmičar bude registrovan na portalu, ali ne mora biti Telenorov korisnik. Sve odobrene aplikacije automatski su uključene u konkurs, objavljene i dostupne za preuzimanje i ocenjivanje.

 

Takmičari će se i u trećem krugu nadmetati u novim kategorijama, a oni koji nemaju afiniteta za pravljanje aplikacija, ali imaju dobre ideje ponovo će moći da šalju svoje ideje za aplikacije u tekstualnoj formi. Deset najboljih ideja će biti nagrađeno šestomesečnom pretplatom za Telenorovu uslugu Deezer, a najbolja među njima biće pretvorena u aplikaciju. Treći krug počinje polovinom oktobra i trajaće do sredine januara 2014.

 

Više informacija o samom takmičenju naći ćete na internet strani www.dobrestvari.rs.