Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PRODUŽEN KONKURS ZA SAMIT MLADIH DO 31. OKTOBRA - DVOJE NAJBOLJIH PUTUJE U OSLO
NAZAD
 

Produžen konkurs za Samit mladih do 31. oktobra - dvoje najboljih putuje u Oslo

Razmena ideja, upoznavanje sa vodećim stručnjacima, druženje sa mladima iz celog sveta i prisustvo na dodeli Nobelove nagrade za mir očekuje dvoje najboljih
 
Jednostavnim prijavljivanjem na mejl adresu samitmladih@telenor.rs ili putem sajta www.telenor.com/innovation/youthsummit/ svi mladi od 18 do 25 godina mogu da se prijave na konkurs za Telenorov Samit mladih u Oslu.
 
Zbog velikog interesovanja, konkurs je produžen i trajaće do 31.oktobra. Dvoje najboljih koji osmisle video sa idejom na koji način mogu da doprinesu društvenim promenama i kako upotreba digitalnih komunikacija može da učini budućnost boljom, učestvovaće na Samitu mladih, od 9. do 11. decembra.
 
Da bi se prijavili potrebno je da pošalju svoju kratku biografiju, kratak video u kom će ukratko objasniti svoju viziju ili ideju (snimak može biti snimljen i kamerom mobilnog telefona) i to isto opisati u kratkom tekstu do 250 reči. Svi detalji se nalaze na Telenorovoj veb stranici http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Telenor-u-Srbiji/Telenor-Samit-mladih-2014
 
U Oslu će se okupiti 28 učesnika iz svih evropskih i azijskih zemalja u kojima Telenor posluje, a mladi će imati priliku da na brojnim radionicama razvijaju svoje ideje, upoznaju lidere i globalne stručnjake iz Telenor grupe i Nobelovog centra za mir, kao i da prisustvuju svečanostima povodom dodele Nobelove nagrade za mir.
 
Oov je drugi po redu Samit mladih, a prošle godine odabrani su bili Petar Korda (ETF) koji je predstavio video „Recikliranje“ i kako se građani mogu postaći na recikliranje, i Bojana Stajić (Arhitektonski fakultet u Nišu) koja je u Oslu prezentovala prikaz Sahat kule, koja se nekad nalazila na Niškoj tvrđavi, u virtuelnoj realnosti.
 
Više informacija o predstojećoj konferenciji svi zainteresovani mogu da pronađu na internet stranici Telenor Samit mladih, otvorenoj Facebook grupi i zvaničnom sajtu Telenora Srbije.