Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO PRODAVNICU U ZRENJANINU
NAZAD
 

Telenor otvorio prodavnicu u Zrenjaninu

Korisnici mogu da isprobaju, dodirnu, čuju i vide sve Telenorove usluge i telefone na jednom mestu

 
Zrenjanin, 4. februar 2008. - Telenor je otvorio novu prodavnicu u Zrenjaninu na adresi Kralja Aleksandra I Karađorđevića 15. Stara prodavnica na adresi Nikole Pašića 7 se zatvara. Nova prodavnica je uređena po konceptu koji ova kompanija uspešno primenjuje u svim zemljama u kojima posluje. Ova prodavnica deo je lanca više od 40 prodajnih objekata koje kompanija otvara širom Srbije. U novim prodavnicama korisnici mogu sve telefone da uzmu u ruku, osete koliko su teški i probaju tastaturu i funkcije.
 
 
Novi koncept pored novih sadržaja i izgleda prodajnog prostora, podrazumeva i nov način komunikacije sa korisnicima. Osnovna namera je da se Telenorove usluge predstave jasno i razumljivo i sasvim neupućenom korisniku, i da mu se da savet o tome kako da za svoj novac dobije najbolju vrednost. 
 
Svaka prodavnica ima pult na kome su izloženi tzv. živi telefoni, odnosno modeli sa SIM karticom i baterijom, što omogućava da se korisniku prikažu sve karakteristike određenog aparata. Takođe, u svakoj prodavnici izloženi su i modeli koje Telenor preporučuje za taj mesec i o čijim se karakteristikama korisnici detaljno mogu raspitati na licu mesta.

Svim postpejd pretplatnicima koji uz tarifni paket u novoj prodavnici kupe i telefon Telenor poklanja 1000 dinara bonusa koji se može iskoristiti u periodu od mesec dana od otvaranja, tačnije od 4. februara do 5. marta. Prvih 100 kupaca Telenor nagrađuje poklonima.

Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do subote od 08:00 do 20:00. Nedeljom je zatvorena.