Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO PRODAVNICU U NIŠKOM MERKATORU
NAZAD
 

Telenor otvorio prodavnicu u niškom Merkatoru

Niš, 20. mart 2008. - Telenor je otvorio novu prodavnicu u Nišu u tržnom centru Merkator na adresi Vizantijski bulevar 1. Stara prodavnica u Ulici Generala Milojka Lešjanina br. 8 se zatvara. Nova prodavnica je uređena po konceptu koji ova kompanija uspešno primenjuje u svim zemljama u kojima posluje.
 
Ova prodavnica deo je lanca više od 40 prodajnih objekata koje kompanija otvara širom Srbije. U novim prodavnicama korisnici mogu sve telefone da uzmu u ruku, osete koliko su teški i probaju tastaturu i funkcije. 

Novi koncept pored novih sadržaja i izgleda prodajnog prostora, podrazumeva i nov način komunikacije sa korisnicima. Osnovna namera je da se Telenorove usluge predstave jasno i razumljivo i sasvim neupućenom korisniku, i da mu se da savet o tome kako da za svoj novac dobije najbolju vrednost. 
 
Svaka prodavnica ima pult na kome su izloženi tzv. živi telefoni, odnosno modeli sa SIM karticom i baterijom, što omogućava da se korisniku prikažu sve karakteristike određenog aparata. Takođe, u svakoj prodavnici izloženi su i modeli koje Telenor preporučuje za taj mesec i o čijim se karakteristikama korisnici detaljno mogu raspitati na licu mesta.
 
Svim postpejd pretplatnicima koji uz tarifni paket u novoj prodavnici kupe i telefon Telenor poklanja 1000 dinara bonusa koji se može iskoristiti u periodu od mesec dana od otvaranja, tačnije od 20. marta do 20. aprila. Prvih 100 kupaca Telenor nagrađuje poklonima.

Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do subote od 8h do 22h i nedeljom od 8h do 20h.