Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PRAZNIČNA PONUDA ZA POSTPEJD KORISNIKE - U TELENORU BESPLATNI RAZGOVORI ZA DVOJE DO KRAJA 2010. GODINE
NAZAD
 

Praznična ponuda za postpejd korisnike - u Telenoru besplatni razgovori za dvoje do kraja 2010. godine

26. novembar 2009 – U okviru praznične ponude Telenorovi postpejd korisnici mogu da odaberu jednu osobu sa kojom će do kraja 2010. godine moći besplatno da razgovaraju – i to u oba smera.

Da bi u toku svakog meseca imali čak 1000 minuta besplatnog razgovora i mogućnost da u toku godine promene izabranog sagovornika, potrebno je da korisnici u periodu od 26. novembra do kraja januara potpišu ili obnove ugovor na 12 meseci ili duže.

Ova ponuda važi za sve korisnike sa mesečnom pretplatom od 500 dinara ili više. Njihov odabrani sagovornik može da bude Telenorov pripejd ili postpejd korisnik.

Za sve korisnike koji kupuju novi mobilni telefon u ovom periodu Telenor će od 1. decembra ponuditi širok izbor i posebne pogodnosti uz određene modele telefona. Detalji ponude nalaze se na sajtu Telenora www.telenor.rs i u besplatnom magazinu „Kontakt” u svim Telenorovim prodavnicama. 
Povodom novogodišnje ponude pokrenut je i mikrosajt na adresi http://besplatnozadvoje.telenor.rs, na kojem korisnici mogu naći sve informacije o ponudi, preuzeti brojne sadržaje, i poslati MMS čestitku ili buket cveća.