Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA POTPUNA KONTROLA TROŠKOVA U ROMINGU S NOVIM TRAVELSURE TARIFNIM DODACIMA
NAZAD
 

Potpuna kontrola troškova u romingu s novim TravelSure tarifnim dodacima

Telenorovi postpejd korisnici roming tarife TravelSure koji ovog leta putuju u inostranstvo neće morati da brinu o neplaniranim troškovima. Novih TravelSure tarifnih dodataka ima šest i omogućavaju znatnu uštedu u poređenju sa standardnim roming tarifama uz potpunu kontrolu troškova interneta u romingu.

Korisnicima su na raspolaganju pozivi, SMS poruke i internet saobraćaj u trajanju od 24 sata ili do kraja meseca. Tako, na primer, za samo 1.199 RSD korisnik dobija 100 SMS poruka, a za 1.599 RSD dobija 100 MB internet saobraćaja, koje može potrošiti do kraja meseca u kojem ih je aktivirao.

Telenorovi korisnici roming tarife TravelSure, prilikom izlaska iz zemlje, dobiće jasnu i preglednu poruku sa ponudom TravelSure tarifnih dodataka. Jednostavnim odabirom ponude koja mu najviše odgovara korisnik aktivira određeni broj minuta i SMS poruka, koje je moguće koristiti u roming zoni 1 (Evropa bez Rusije), ili megabajta, koje je moguće koristiti u 25 najpopularnijih turističkih destinacija u Evropi.

Korisnici standardne roming tarife, koji žele da koriste pogodnosti TravelSure tarifnih dodataka, prvo moraju da aktiviraju roming tarifu TravelSure, a to je moguće učiniti na više načina: slanjem SMS poruke sa tekstom „TS10” ili „TS50” na broj 9000, besplatnim pozivanjem *111#, kroz aplikaciju Moj meni, pozivom Telenor Kontakt centra na 063/9000, u Telenor prodavnicama i na portalu www.dobrestvari.rs

Crna Gora

Telenor je korisnicima koji putuju u Crnu Goru omogućio izuzetno povoljnu roming ponudu u okviru dnevne i nedeljne karte. Dnevna karta omogućava besplatne odlazne pozive ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora, besplatne dolazne pozive iz svih mreža i internet po ceni od 199 dinara 24 časa nakon aktivacije.

Nedeljna karta omogućava da u periodu od 7 dana od aktivacije korisnik ima besplatne razgovore ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora, neograničene dolazne pozive iz svih mreža i internet po ceni od 999 dinara. Osim toga, odlazne SMS poruke se za vreme dok su aktivne dnevna ili nedeljna karta naplaćuju 3,97 dinara po poruci!

Ova usluga dostupna je i fizičkim i pravnim licima.

Više informacija naći ćete na Telenorovim stranicama o romingu.