Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA POPUST OD 10.000 DINARA NA SVE TELEFONE U TELENORU
NAZAD
 

Popust od 10.000 dinara na sve telefone u Telenoru

Svi korisnici koji do 1. avgusta sklope ili obnove ugovor uz paket čija pretplata iznosi više od 990 dinara dobiće popust od 10.000 dinara na bilo koji telefon iz Telenorove ponude. Takođe, dobijaju i 20 minuta i 20 SMS poruka koje mogu besplatno da iskoriste u romingu.
 
Svi telefoni čija je osnovna cena bila niža od 10 000 dinara uz određeni paket, sada iznose jedan dinar.
 
Telenor je letnju ponudu obogatio i novim modelima pametnih telefona, a ističu se Telenor Smart 2, po elegantnom dizajnu, Telenor Smart PRO 2, po izuzetnoj kameri i ZTE Blade G, po velikom ekranu. To su uređaji iz Telenorove porodice telefona sa Android operativnim sistemom koji su do sada bili najtraženiji. Sva tri modela dostupna su za dinar uz pakete sa pretplatom većom od 990 dinara.
 
Još jedna od zanimljivosti je to što su zaposleni u Telenoru angažovani za snimanje spota koji promoviše letnju ponudu telefona. Oni su izabrani kao ljudi koji mogu da daju najbolju preporuku korisnicima da izaberu mobilni telefon koji najviše odgovara njihovom stilu, jer ih intenzivno koriste i o njima znaju najviše. Oni su ujedno i lica Telenora i korisnici koji su prikazani u svakodnevnim situacijama: na putovanju, zabavi, tokom igranja igrica ili slušanja muzike.
Spot o letnjoj ponudi telefona možete pogledati na sledećem linku.