Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR UNAPREDIO PONUDU TARIFNIH PAKETA
NAZAD
 

Telenor unapredio ponudu tarifnih paketa

Paket i za osobe sa invaliditetom

 
2. jun 2008. – Telenor uvodi unapređene postpejd pakete namenjene fizičkim licima i poslovnim korisnicima, kao i paket prilagođen osobama sa invaliditetom, s posebnim pogodnostima i uz smanjene troškove.
„Prenesi 1500“ za mesečnu pretplatu od 3000 dinara donosi 1500 besplatnih minuta i isto toliko poruka, i istu cenu razgovora ka svim mrežama od 4,9 dinara po minuti.

Struktura paketa „Prenesi“ za fizička lica od sada je u ponudi i za poslovne korisnike, prilagođena potrebama malih i srednjih preduzeća. Poslovni  paketi „Prenesi“ sadrže više besplatnih minuta za mesečnu pretplatu. Cene poziva ka svim mrežama su izjednačene i iznose od 4,9 do 5,9 dinara po minuti, u zavisnosti od vrednosti paketa. Cena SMS poruke je 2,5 dinara.

Telenor je jedini operator u Srbiji čiji korisnici mogu da, uz pakete „Prenesi 1500“ i poslovne pakete „Prenesi“, prenose besplatne minute i SMS poruke u naredna tri meseca. 

Osobama sa invaliditetom za fiksnu minimalnu mesečnu potrošnju od 500 dinara ponuđene su najniže cene razgovora u postpejdu za taj obim potrošnje. Minut razgovora iznosi 2,9 dinara u Telenorovoj mreži i 6,9 dinara ka ostalim mrežama, a cena SMS poruke je 1,7 dinara. Korisnici ovog paketa mogu da kupe telefon iz Telenorove ponude po povlašćenim cenama, uz ugovornu obavezu.

Ovaj paket mogu da kupe lica oštećenog sluha i vida, distrofičari i osobe sa invaliditetom, uz potvrdu da su članovi jednog od udruženja za lica sa posebnim potrebama. Relevantna udruženja takođe mogu kupiti ove pakete za svoje članove.

Navedene cene su bez PDV-a.