Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA POČINJE TAKMIČENJE ZA NAJBOLJU ANDROID APLIKACIJU
NAZAD
 

Počinje takmičenje za najbolju android aplikaciju

Tvorci najboljih aplikacija dobijaju neki od vrednih Samsung uređaja – Smart TV, pametni telefon, tablet računar
17. januar 2013 – Za sve kreativne i inovativne ljubitelje Android aplikacija Telenor i Samsung otvaraju konkurs Dobre stvari za najbolje Android aplikacije. Uslov za učešće nije tehničko znanje već samo želja i dobre ideje, zahvajujući jednostavnoj platformi uz pomoć koje takmičari prave aplikacije.

U tri glavne kategorije žiri će nagraditi najbolja rešenja sa najnovijim Samsung uređajima: Smart televizorima, tablet računarima i pametnim telefonima. Za one koji imaju dobre ideje ali ne i želju da zaista prave aplikacije Telenor je pripremio nagrade iz svog portfolija usluga.


Zahvaljujući platformi za kreiranje aplikacija koja će biti dostupna samo preko portala Dobre stvari (www.dobrestvari.rs), mogu se takmičiti i oni koji već imaju iskustva u pravljenju aplikacija, kao i oni koji ne poseduju posebne veštine u ovoj oblasti. U zavisnosti od toga moguće je odabrati zahtevniji i komplikovaniji ili jednostavniji način pravljenja aplikacija koji podrazumeva samo kombinovanje postojećih opcija (prevlačenje i slaganje željenih elemenata). Sve odobrene aplikacije će automatski biti uključene u konkurs, objavljene i dostupne za preuzimanje i ocenjivanje.

Oni koji nemaju afiniteta za pravljanje aplikacija ali imaju dobre ideje mogu da šalju svoje ideje za aplikacije u tekstualnoj formi. Deset najboljih ideja biće nagrađene Telenorovim muzičkim uslugama a najbolja među njima biće pretvorena u aplikaciju.

Takmičari se mogu nadmetati u sledećim kategorijama: najbolje adaptiran vebsajt, najbolje dizajnirana aplikacija, najbolja aplikacija po oceni korisnika, najbolja ideja za aplikaciju.

Platforma se može koristiti samo preko portala Dobre stvari i jedini uslov je da takmičar bude registrovan na portalu, ali ne mora biti Telenorov korisnik.

Konkurs će trajati tri meseca, od 17. januara do 17. aprila 2013. i otvoreno je za sve građane Srbije starije od 16 godina.

Više informacija o samom takmičenju naći ćete na internet strani www.dobrestvari.rs.