Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA POČELA VELIKA TELENOROVA LETNJA PONUDA
NAZAD
 

Počela velika Telenorova letnja ponuda

17. jun 2013 – Telenor je za ovo leto pripremio posebnu ponudu pametnih telefona po nižim cenama, među kojima se ističu: Telenor Smart 2, po elegantnom dizajnu, Telenor Smart PRO 2, po izuzetno kvalitetnoj kameri i ZTE Blade G,  po velikom petoinčnom ekranu. To su uređaji iz Telenorove porodice telefona sa Android operativnim sistemom, i do sada su bili najprodavaniji iz ponude jer imaju najbolji odnos cene i kvaliteta.
 
Svi oni koji pre odlaska na letovanje odaberu novi telefon uz jedan od Prenesi paketa i potpišu ili obnove ugovor dobiće besplatnih 20 minuta i 20 SMS poruka u romingu. Mogu da ih iskoriste u naredna tri meseca, a minuti važe kako za dolazne tako i za odlazne pozive, u svim evropskim zemljama (osim Rusije). 
 
Novi modeli u ponudi su još i Sony Xperia E, čiji kvalitet zvuka čini slušanje muzike putem Deezer servisa jedinstvenim iskustvom, Nokia Lumia 620 sa Windows 8 Mobile operativnim sistemom, kao najpristupačnija u svojoj kategoriji i LG L72, koji ima brzu kameru za one koji žele da fotografišu u pokretu. 
 
Od Samsungovih modela izdvajaju se Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3 i Samsung Galaxy S 3 mini.