Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVOSAĐANI ISPRAĆAJU SRPSKE SPORTISTE U PEKING NA NAJVEĆE SPORTSKO PLANETARNO TAKMIČENJE
NAZAD
 

Novosađani ispraćaju srpske sportiste u Peking na najveće sportsko planetarno takmičenje

Telenor poklonio Novosađanima koncert i druženje sa Olimpijcima

 
Novi Sad, 4. jul 2008 – Kompanija Telenor poklanja Novosađanima koncert Momčila Bajagića Bajage na Trgu slobode povodom ispraćaja srpskih olimpijaca na Olimpijske igre u Pekingu od 8. do 24. avgusta.
 
Kao generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, kompanija Telenor doprinosi ideji širenja olimpizma na ovim prostorima. "Želimo da omogućimo građanima Novog Sada da isprate naše Olimpijce i da im na ovaj način zajedno poželimo ostvarivanje dobrih i zapaženih rezultata na Olimpijskim igrama" – istakao je Goran Stupar iz Telenora.

Koncertu će prisustvovati brojni sportisti koji su se kvalifikovali za učešće na Olimpijadi. "Velika mi je čast što se nalazim u grupi srpskih sportista koji će ovu zemlju predstavljati u Pekingu, a posebno zadovoljstvo osećam zbog činjenice da sam izabran da budem jedan od Telenorovih stipendista. Najveće sportsko planetarno takmičenje san je svakog od nas, ali i cilj kome bi svi trebalo da težimo, zbog toga pozdravljam i sve one koji nisu uspeli da se kvalifikuju za Olimpijske igre i poželim im da se nađemo zajedno na ovom mestu za četiri godine", rekao je Kristija Fris, reprezentativac Srbije u rvanju. 

U želji da u svakom trenutku ponudi pristup aktuelnim dnevnim i nedeljnim sportiskim događajima, rezultatima utakmica uživo i sportskim vestima, kompanija Telenor omogućila je korisnicima Olimpijskog pripejd paketa, da do kraja 2008. godine, mogu besplatno da pristupaju sadržajima na sportskoj stranici Telenorovog WAP portala. Na taj način, korisnici ovog paketa imaće neograničen pristup stranama portala koje prate vesti sa Olimpijskih igara avgusta ove godine u Pekingu, Lige šampiona i ostalih značajnih sportskih dešavanja do kraja godine.

Generalni sponzor olimpijskog tima Srbije nudi i mogućnost da sa WAP portala besplatno preuzmu sedam slika Telenorovih olimpijaca za pozadinu svog mobilnog telefona, kao i da se pre početak Olimpijskih igara upoznaju sa njenim istorijatom na wap.telenor.rs/sport section Olimpijske igre/Istorijat.