Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA OVOG LETA ISKORISTITE SVE PREDNOSTI TELENOR INTERNETA U 17 PARKOVA ŠIROM SRBIJE
NAZAD
 

Ovog leta iskoristite sve prednosti Telenor interneta u 17 parkova širom Srbije

Pristup internetu uz neograničeno surfovanje, proveravanje elektronske pošte i komunikaciju s prijateljima na društvenim mrežama omogućen je građanima, gostima i turistima u 17 Telenor internet parkova u Nišu, Preševu, Kragujevcu, Subotici, Kikindi, Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Beogradu.
 
„Telenor je otvorio internet parkove širom Srbije sa željom da internet učini lako dostupan što većem broju građana. Dok uživaju u omiljenim parkovima, oni istovremeno ostaju povezani sa svojim prijateljima i imaju pristup informacijama do kojih im je stalo“, kaže Milica Begenišić, upraviteljica Telenor fondacije.   

Podsećamo da je u Beogradu, Telenor omogućio pristup internetu u parku kod Vukovog spomenika, parku Proleće, Skejt parku na Novom Beogradu, u Botaničkoj bašti,  Studentskom parku, na Malom Tašmajdanu, u Miljakovačkom parku, na Adi Huji i parkovima Zvezdara i Obrenovac.
 
Posetioci tih parkova svoje telefone, tablete, računare i druge pametne uređaje mogu da povežu na otvorenu Wi-Fi bežičnu mrežu (SSID: Telenor internet park), posredstvom Telenor Pametne mreže koja omogućava brz i siguran prenos podataka preko interneta.
 
Telenor internet parkovi unapređuju i lokalni turizam jer omogućavaju turistima da na jednostavan način dobiju informacije o turističkoj ponudi grada u kojem se nalaze, kao i cele Srbije. Kombinacija zelenila i prirode s neograničenim internetom predstavlja savršeni spoj čoveka, prirode i tehnologije i omogućava gradovima Srbije da idu u korak sa svetskim metropolama.
 
Kontakt za novinare: