Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA OTVORENA NOVA TELENOROVA PRODAVNICA U KRAGUJEVCU
NAZAD
 

Otvorena nova Telenorova prodavnica u Kragujevcu

Kompanija nastavlja sa ulaganjem u prodavnice
 
8. novembar 2011 – U novoj Telenorovoj prodavnici Merkator Roda u Kragujevcu (Ulica Save Kovačevića br. 48a) korisnike očekuje moderno dizajniran prostor, a prvih 100 posetilaca, koji postanu postpejd korisnici, dobiće specijalne poklone. Prostor u prodavnici je jasno podeljen po vrstama ponude i proizvoda, u kojem se na licu mesta mogu isprobati svi uređaji iz Telenorove ponude – telefoni, tableti i laptopovi.

U ponudi Telenora nalaze se, ne samo pametni telefoni, već i drugi uređaji, kao što su tablet računari i laptopovi. Raznoliki i veliki izbor uređaja stvara potrebu za drugačijim pristupom dizajnu prodavnica, kako bi se kupcima omogućilo da izaberu pravi proizvod u skladu sa svojim potrebama i unapredilo iskustvo kupaca pri kupovini Telenorovih usluga i uređaja.

Nakon velikih investicija u  Telenorovu Pametnu mrežu, ovaj novi koncept prodavnica predstavlja nastavak Telenorovih ulaganja u Srbiji u cilju širenja maloprodajne mreže širom zemlje.

Širenje maloprodaje povezano je i sa distributivnom mrežom na partnerskom nivou, što će omogućiti da i mala mesta u Srbiji imaju identične Telenor prodavnice kao i veliki gradovi.