Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA OTVORENA NOVA TELENOROVA PILOT PRODAVNICA U STAROM MERKATORU
NAZAD
 

Otvorena nova Telenorova pilot prodavnica u Starom Merkatoru

Posle Telenor Pametne mreže, kompanija nastavlja sa ulaganjem u prodavnice
10. oktobar 2011 – U novoj prodavnici kod Starog Merkatora korisnike očekuje moderno dizajniran prostor koji je jasno podeljen po vrstama ponude i proizvoda, u kojem se na licu mesta mogu isprobati svi uređaji iz Telenorove ponude – telefoni, tableti i laptopovi. U skladu sa idejnim i prostornim rešenjima primenjenim u ovoj prodavnici, biće redizajnirane sve postojeće prodavnice širom Srbije i otvorene nove.

„Industrija mobilnih telekomunikacija se veoma brzo menja. U našoj ponudi nalaze se ne samo pametni telefoni već i drugi uređaji kao što su tablet računari i laptopovi. Ovo stvara potrebu za drugačijim pristupom dizajnu prodavnica, kako bi se kupcima omogućilo da izaberu pravi proizvod u skladu sa svojim potrebama. Naša ambicija je da postavimo nove standarde za kupce u pogledu iskustva kupovine u prodavnicama“, kaže Marek Slačik, izvršni direktor marketinga u Telenoru.

Nakon velikih investicija u Pametnu mrežu, ovaj novi koncept prodavnica predstavlja nastavak Telenorovih ulaganja u Srbiji u cilju širenja maloprodajne mreže širom zemlje.


Nova prodavnica za novo korisničko iskustvo

Širenje maloprodaje povezano je sa distributivnom mrežom na partnerskom nivou, što će omogućiti da i mala mesta u Srbiji imaju identične Telenor prodavnice kao i veliki gradovi. Novi dizajn će biti primenjen ne samo u Telenorovim prodavnicama već i u onima kojima upravljaju partneri.