Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA OTVOREN PRVI INTERNET PARK U SMEDEREVU
NAZAD
 

Otvoren prvi Internet park u Smederevu

Građani Smedereva od sada će moći da koriste besplatan Internet u centru grada

28. jun 2010. – Park Vinski grad u Smederevu dobio je danas besplatan Internet, zahvaljujući kompaniji Telenor. Stanovnici Smedereva moći će da ga koriste do kraja leta. Posetioci Internet parka će vrlo lako moći da se povežu na Telenor Internet uz pomoć svog mobilnog telefona ili laptop računara.
 
 
Već treću godinu zaredom, Telenor uvodi besplatan Internet u parkove u gradovima širom Srbije. Ove godine su Internet parkove dobili Novi Pazar, Beograd, Niš, Kragujevac i Bor.

Prvi Internet park u Smederevu otvorili su Predrag Umičević, gradonačelnik Smedereva i Vojislav Jovanović, direktor maloprodaje u Telenoru.

"U potpunosti smo posvećeni brzom razvoju našeg grada i zato nam je jako drago što građanima možemo da ponudimo mogućnosti besplatnog Interneta u ambijentu jedinstvenog parka, kakav je Vinski grad.  Zadovoljstvo mi je što smo zajedno sa kompanijom Telenor, u ovaj projekat uvrstili i Smederevo. U našem gradu postoji veliki broj Internet korisnika, te sam siguran da će ovaj park omogućiti mladim i poslovnim ljudima da u prijatnoj atmosferi obavljaju svoje poslovne i privatne obaveze" izjavio je gradonačelnik Smedereva Predrag Umičević.